Handels - og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelt

Vi tager forbehold for tryk, taste og slåfejl, desuden prisændringer og afgiftsændringer. Vi tager ligeledes forbehold overfor eventuelle udsolgte varer. Hvis ikke vi kan overholde vores leveringsfrist, så hører du fra os indenfor 48 timer.

Varer bestilt på Randers Hundesport leveres altid hurtigst muligt. Er det lagervarer bliver den som hovedregel afsendt samme dag som bestillingen er afgivet.

Alle priser på Randershundesport.dk er opgivet i Danske kroner inklusive 25 % dansk moms.

Betaling

Efter bestilling sender vi en elektronisk faktura til den mail du har angivet. Her kan enten betales med mobilepay eller ved bankoverførsel. Varen sendes først når beløbet er modtaget af os.

Randers Hundesport ejer varen indtil den fulde pris er betalt. 

Tekniske fejl

Vi tager forbehold overfor eventuelle tekniske fejl i udregning af priser samt gebyrer etc. Hvis en fejl i softwaren eller opsætningen af webshoppen udregner en forkert pris, er Randers Hundesport ikke forpligtet til at levere til den oplyste pris. Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte kunden straks, og oplyse korrekt pris. Kunden er naturligvis velkommen til at annullere sin ordre efterfølgende.

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Randershundesport.dk, har du ret til at fortryde købet. Hvis du ønsker at returnere en vare til os, skal du kontakte os først. Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage pakken når den leveres.

Omkostninger i forbindelse med returnering afholdes af dig som køber.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi. Du har 14 dages frist til returnering.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Vi tager ikke special syede varer eller special lavede patch´s retur medmindre vi forventer at kunne sælge det videre. Special lavede varer er f.eks. liner, halsbånd o.lign lavede efter købers ønske. Normal reklamationsret er naturligvis gældende.

Reklamationsret

”Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.” - Ved reklamation skal du kontakte os først, for at aftale forløbet.

Levering

Vi benytter altid billigst mulige fragt mulighed. Har du ønske om fragt eller selv at afhente varen så kontakt os.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Randers Hundesport I/S ved hjælp af Dinero og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Det er som udgangspunkt fragtfirmaer (postnord, gls og DAO) 

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige er Randers Hundesport I/S

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@randershundesport.dk.